Lovački crveni nož

Lovački nož N690

Lovački nož izrađen od čelika bohler N690 pogodan je za pecaroše. Ispod bolestera noža nalazi se svetleći segment od fosfora radi lakšeg pronalaženja noža u mestima slabije vidljivosti.

null

Lovački nož elmax

Lovački noževi blizanci izrađeni od svetsko poznatog čelika Elmax. Noževi su brušeni u full flat geometriji što im daje vrhunske preformanse pri obradi divljači. Drška noža je izradjena od egzotičnog drveta ABONOS.

null

Klasičan lovački nož M390

Klasičan lovački nož namenjan za obradu divljači a pohodan je i za ribolovce. Izradjen od svetsko priznaog čelika M390 u full flat profile. Drška noža je izradjena od egzotičnog drveta AIRON WOOD.

null

Lovački nož RWL 34

Još jedan kvalitetan nož izrađen pomoću čelika firme DAMASTEEL. Ovaj lovački nož je izgledom I karakteristikama jako sličan nožu DAMASTEEL.

null

Lovački noževi blizanci

Namena ovih noževa je za dranje krupne divljači i obradu mesa. Čelik upotrebljen za izradu ovih noževa dolazi iz firme DAMMSTEEL. Drške su izrađene od fosila mamutovog zuba, kosti zirafe i domaćeg oraha

null

Lovački nož integral

Ekskluzivno izdanje lovačkog noža izradjenog za kolekcionare i za strastvene ljubitelje lova. Nož je izradjen u integral formi od čelika firme BOHLER oznaka N690, a za dršku noža je korišćen stabilizovan zub mamuta.

null

Lovački nož DAMASTEEL

Za izradu noža korišćen je čelik RWL 34 firme DAMASTEEL. Nože je vrhunskog kvaliteta a to potvrđuje drška od egzotičnog turskog oraha.

null

Lovački nož sa mamutovim zubom

Nož izradjen u full tang konstrukcji imaju veću čvrstoću od hiden tang noževa. Drška je od stabilizovanog fosila mamutovog zuba. Čelik za izradu ovog noža je od firme DAMASTEEL oznake RWL 34.

null

Lovački nož N690

Fenomenala nož od egzotičnog drveta ABONOS namenjen za ljubetelje lova kao i za dranje i obradu divljači.

null

Lovački nož ABONOS

Lovački nož ručne izrade namenjen za obradu divljači. U izradi noža krišćen je čelik BOHLER N690, dok je za dršku korišćeno egzotično drvo ABONOS.