KO SAM JA

Moje ime je Branko Pavić, rođen sam 1985. godine, u Valjevu. Završio sam srednju Tehničku školu, smer Mašinski tehničar. Oduvek su me zanimali noževi ručne izrade, to me je fasciniralo. Da bih 2016. godine prvi put pokušao sam da napravim jedan takav nož.

KAKO SAM POČEO?

Počeo sam da kupujem potreban alat i mašine, da opremam svoj radni prostor u kojem danas provodim najviše vremena i zaista uživam u tome. Jer kada radiš ono što voliš vreme staje. Sebi sam uvek postavljao visoke ambicije. Početak je naravno bio težak, ali svaki moj sledeći nož bio je sve bolji. Upornost, marljiv rad i trud je se na kraju isplatio. Veći deo mog posla je izrada lovačkih noževa, ali takođe radim i kuhinjske noževe. Moj stil noževa se nadaleko prepoznaje. Trudio sam se uvek biti drugačiji od ostalih.

ŠTA VOLIM?

Volim preciznost, i pedantnost, savršenu geometriju noževa radi boljih performansi istog. Težim ka tome da mušterije uvek budu zadovoljne kako sa kvalitetom tako i sa vrhunskim izgledom noža.

ŠTA NUDIM?

Nudim ručnu izradu unikatnih lovačkih noževa. Pored lovačkih noževa radim i izradu kuhinjskih noževa. Noževi se izrađuju prema zahteva kao i materijali za izradu istih.

profilna

BRANKO PAVIĆ

MAŠINSKI TEHNIČAR